این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد هدفکار کاملا محفوظ می باشد

مقصر بدهی مالیاتی در ورزش فوتبال چه کسانی هستند؟!

مقصر بدهی مالیاتی در ورزش فوتبال چه کسانی هستند؟!
چکیده این مطلب : انتشار : 1397/06/09 0 نظر

 

فوتبال مظلومه چرا که ویترین ورزش کشورمونه....

دولت به جای اینکه مثل کشورهای حوزه خلیج فارس برای فوتبال هزینه کنه میخواد از اون درآمد هم کسب کنه در حالی که دولت‌های کشورهای حوزه خلیج فارس میلیاردها دلار برای فوتبالشون هزینه می‌کنند تا شاید مقابل تیم های ایرانی موفقیتی کسب کنند،اون هم با فوتبالیست های اجاره ای...

 

بنده علی اکبر علیایی مشاور امور مالیاتی از گروه آموزش حسابداری هدفکار تلاش کردم برای آگاهی شما حسابداران فوتبال دوست مطالبی رو درمورد اینکه مقصر بدهی مالیاتی در ورزش فوتبال چه کسانی هستند؟!در قالب ویدئو و فایل های صوتی و تصویری جمع آوری و در اختیارتون قرار بدم.

 

 

تقریبا هفته‌ای نیست که خبری از شکایت، محرومیت، جریمه یا ممنوع‌الخروجی یکی از فعالان در عرصه ورزش منتشر نشه،بازیکنان یا مدیرانی که به‌رغم لبخندها و عکس‌های یادگاری زمان امضای قرارداد، بعد از جدایی با مشکلات عدیده‌ای مواجه میشن.

واقعاً مقصر بدهی مالیاتی در ورزش فوتبال چه کسانی هستند؟!

بازیکنان فوتبال،مربیان،مدیران برنامه،باشگاه،مدیران باشگاه،فدراسیون های فوتبال یا سازمانهای اخذ مالیات؟!

بر خلاف بسیاری از پرونده‌های مشهور در سطح بین‌المللی که برخی ورزشکاران و مدیران، محکوم به فرار مالیاتی و مواردی نظیر اون میشن، در ایران گویا اوضاع به گونه ای دیگست و بالکل کسی قصد پرداخت مالیات نداره و هرکس توپ رو مدام به زمین دیگری پرتاب می‌کنه.

نظارت نامناسب قراردادهای منعقدشده توسط نهادهای ناظر، آپشن‌های غیر رسمی هنگام توافق طرفین در کنار ضعف و کمبود در قوانین حقوقی ورزشی، باعث  شده که هر سفر خارجی برای تیم‌های ورزشی، تبدیل به چالشی با سازمان‌های مالیاتی بشه.

بعضی از این ایرادات رو باید در تفویض وظیفه پرداخت مالیات به طرف دیگر قرارداد جست‌وجو کرد. چطور ممکنه مشکلی که سال هاست راه حل‌های مشخص و مدونی برای اون پیش بینی شده ، این‌گونه تبدیل به معضل روزمره جامعه ورزشی ایران بشه؟

نتیجه مشکلاتی از این دست، انباشت بدهی‌های مالیاتی برای باشگاه‌هاست که نه توان پرداخت اون رو دارند و نه اساسا تا قبل از اینکه مجبور بشن، تن به پرداخت اون میدن.

مدیرانی که شاید عمر کوتاه صندلی ریاست موجب میشه تا دم رو غنیمت بشمرند و آینده را به آیندگان واگذار کنند.

شاید آخرین نمونه معروف اون رو باید در ورزش فوتبال مشاهده کرد که فدراسیون جهانی اعلام کرده تا زمان شفاف شدن وضعیت مالی باشگاه‌های ایرانی، اجازه حضور اونها رو در رقابت‌های آسیایی نخواهد داد. بی‌شک ورزش حرفه‌ای به جز تقویت بستر سخت افزاری، نیاز به توجه در حوزه‌های حقوقی و نرم افزاری رو نیز می‌طلبه تا بتونه در مسیر رشد گام برداره.

فوتبال و مالیات

مالیات یکی از راههای مطمئن رونق اقتصادی برای کشوره،در همه جای دنیا از ثروتمندان و پولدارها مالیات بیشتری گرفته میشه تا شعار عدالت اجتماعی رنگ واقعیتری به خودش بگیره،فرار مالیاتی در جهان جرمی بزرگ و غیر قابل بخششه،برای همین هم هاینتس مدیر باشگاه بایرن مونیخ یکی از معتبرترین و بزرگترین باشگاه های آلمان و جهان به دلیل فرار مالیاتی به 3 سال و‌نیم زندان محکوم شد.

شاید باورش سخت باشه ولی یکی از اقشاری که همیشه از پرداخت مالیات نالان و گلایه مند هستند بازیکنان و مربیان فوتبال هستند.

اونا میگن مشکلی با پرداخت مالیات ندارند بلکه میگن حاضرند با کمال میل مالیات قراردادشون رو بپردازند اما نمیتونند مالیات پولی رو که نگرفتند رو بپردازند،چونکه ملاک عمل مسئولان امور مالیاتی قرار دادهای امضا شده هستند بدون اینکه بدونند این قرارداد اجرایی شده یا فقط در همون حد کاغذ باقی مونده.

 در گذشته های نه چندان دور بعضی از باشگاه‌های مثلا خصوصی با جذب ستاره ها و شعارهای قشنگ به میادین فوتبال میآمدند و قراردادهای میلیاردی با بازیکنان و مربیان امضا می‌کردند اما شاید کمتر از 20 درصد قرارداد میلیاردی سهم بازیکن و مربی میشد به این ترتیب اونا تبدیل به بدهکاران بزرگ مالیاتی در سراسر کشور می‌شدند و گاهی مجبور بودند دو،سه برابر پولی که گرفتند رو بپردازند تا مشکل ممنوع الخروجیشون حل بشه.

شاید به خاطر همین روش اخذ مالیات باشه  که علی دایی شاخص‌ترین چهره فوتبال ایران از مؤدی نمونه مالیاتی تبدیل به یک بدهکار مالیاتی میشه و حساب بانکیش رو مسدود می‌کنند.

 شاید به دلیل عدم دقت مسئولان امور مالیاتی که مربی مثل افشین قطبی که زمانی سرمربی تیم ملی ایران بوده الان از بازگشت به کشور هراس داره.

 البته مسئولان امور مالیاتی کشور حساب و کتاب شون خیلی دقیقه و شاید به همین دلیل از یک پول چندین مرتبه طلب مالیات می کنند و پولی که به باشگاه میاد از باشگاه فرهنگی ورزشی مالیات میخوان،از ورزشکاران فوتبالیست به خاطر دستمزدش مالیات می خوان و همون ورزشکار فوتبالیست و‌ مربی باید وقت خرج کردن پول هم مالیات پرداخت کنه.

 اخذ چنین مالیاتی اشکال نداره،به شرطی که فوتبال ایران واقعا خصوصی باشه نه فوتبال دولتی ما که شکل و شمایل خصوصی و حرفه ای به خودش گرفته،فوتبال در حال حاضر ارزان‌ترین  و سرگرم کننده ترین تفریح جوان های کشور محسوب میشه و سازمان لیگ،فدراسیون و باشگاه‌ها متولی اصلی فوتبال هستند که در واقع به طور رایگان یا شاید هم با پول دولت بهترین و جذاب ترین تفریح سالم رو برای جوان‌ها و همه اقشار جامعه فراهم می کنند.

به نظر شما از چنین فوتبالی باید مالیات گرفته بشه!؟؟

آیا دولت خودش به باشگاه‌ها پول میده تا از اونا مالیات بگیره!؟؟

در واقع دریافت چنین مالیاتی گذاشتن پول از یک جیب به جیب دیگری دولت محسوب میشه،اون هم در حالی که باشگاه‌ها سازمان لیگ و حتی فدراسیون فوتبال در تنگنای مالی قرار دارند و نمی تونند دخل  و خرجشون رو جور کنند.

فوتبال مظلومه چرا که مخاطب داره و هیاهوی بسیار،در حالی که در این کشور برخی از دلالان و فعالان اقتصادی بی سر و صدا و با چراغ خاموش میلیاردها تومان پول به جیب می زنند بدون اینکه سازمان امور مالیاتی از اونا باخبر بشه.

فوتبال مظلومه چرا که ویترین ورزش کشورمونه....

دولت به جای اینکه مثل کشورهای حوزه خلیج فارس برای فوتبال هزینه کنه میخواد از اون درآمد هم کسب کنه در حالی که دولت‌های کشورهای حوزه خلیج فارس میلیاردها دلار برای فوتبالشون هزینه می‌کنند تا شاید مقابل تیم های ایرانی موفقیتی کسب کنند،اون هم با فوتبالیست های اجاره ای...

 اگر خواهان اجرای عدالت اجتماعی هستیم شاید بهتره بگیم که وقتی فوتبال به معنای واقعی خصوصی  و حق و حقوق قانونیش پرداخت شد ازون مالیات بگیرن نه از این فوتبال دولتی و‌مظلوم...

نظرات و پیشنهادات شما مخاطبین عزیز انرژی بخش برای ما در ادامه مسیر تولید و انتشار فایلهای آموزشی در گروه آموزش حسابداری هدفکار خواهد بود.

 

بهمون نظر بدید

مطمئن باشید که نظرات شما بسیار دقیق مطالعه خواهد شد و به آن پاسخ خواهیم داد ، هر نظری که برای ما می نویسید قوت قلبی برای حال ما خواهد بود

captcha Refresh

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 0

آخرین دانلود های رایگان

آخرین محصولات

محصولات مرتبط

مطالب مرتبط