مشتریان عزیز توجه داشته باشید،سفارشات هرروز قبل از ساعت 11 صبح تحویل اداره پست میگردد،لطفاً تا دریافت مرسوله خود صبر و شکیبایی نمائید.
امروز در جلسه رسیدگی هیئت حل اختلاف مالیاتی یکی از مؤدیان مالیاتی در سازمان امور مالیاتی استان کرمان و همچنین شهرستان بم بودم، نکاتی رو در مورد جلسه امروز توی ذهنم مرور میکردم که تصمیم گرفتم این نکات رو با شما مخاطبین عزیز گروه آموزشی هدفکار به اشتراک بگذارم.
دونستن این نکات میتونه شما رو در جلسات رسیدگیتون زودتر و راحتتر به هدف و موفقیت برسونه.
5 اصل مهم برای شرکت در جلسات هیئت حل اختلاف مالیاتی
اگر برای فردا ساعت 8 صبح براتون بلیط هواپیما برای شهر دلخواهتون صادر شده باشه چه زمانی در فرودگاه حاضر میشید؟بدون شک برای انجام مراحل اداری زودتر از زمان پرواز در فرودگاه حاضر خواهید شد....توصیه من اینه که زمانی که برگ دعوت به جلسه هیئت رو دریافت و تاریخ و زمان جلسه رو مشاهده میکنید تصور کنید بلیط هواپیما براتون صادر شده و طوری برنامه ریزی کنید که زودتر از زمان جلسه،در حوزه امور مالیاتی مربوطه حاضر بشید،چرا که امکان داره زمانی رو هم صرف امور اداری مثل ثبت لایحه در دبیرخانه و یا امور دیگه کنید که این امر باعث نشه دیرتر به جلسه رسیدگیتون برسید یعنی خداک ناکرده پروازتون بپره....
من مواردی رو لیست کردم که باهاتون به اشتراک میگذارم.
1-لایحه دفاعیه تون که بهتره در سربرگ و مهر شده تهیه شده باشه،حتماً در مورد لایحه دفاعیه بیشتر صحبت خواهیم کرد.
2-مهر شرکت یا مؤدی رو همراهتون داشته باشید،چرا که شاید برای تائید برگ حضور در جلسه یا موارد دیگه لازم داشته باشید.
3-اسناد و مدارک مربوط به دفاعیه(از قبیل سند حسابداری،دفتر روزنامه و کل،فاکتور،قرارداد،نامه خاصی و...یا نسخه ای رونوشت از مواردی که خدمتتون ذکر شد)
4-حضور شخصی که حق امضاء داره،مدیرعامل یا وکیل
5-همراه داشتن وکالتنامه و رونوشت از وکالتنامه و سایر مدارک توسط وکیل
6-اگر به هر دلیلی نیاز به تنظیم لایحه و یا درخواست جدیدی باشه داشتن سربرگ اضافه و همچنین چند برگ کاغذ a4 همراهتون میتونه براتون مفید واقع بشه.
7-فراموش نکنید که به جلسه ای تشریف خواهید برد که بحث مالی داره و کار اصلیش با اعداد و ارقامه،یکی از ابزارهای مالی که باید زمانی که به سازمان امور مالیاتی مراجعه میکنید همراهتون باشه ماشین حساب هست.توصیه ام اینه که همیشه در کیفتون یک ماشین حساب داشته باشید.
8-شاید براتون خنده دار باشه ولی وقتی بهترین لایحه رو هم نوشتی،نداشتن یک قلم خودنویس یا خودکار اونم زمانیکه نیاز ضروری بهش داری حسابی خجالت زدت میکنه.
اگر موارد دیگه به ذهنتون رسید حتماً در قسمت نظرات سایت هدفکار برامون ارسال کنید.
2-فرض بگیرید اصلاً فرصت صحبت کردن نخواهید داشت و فقط لایحه دفاعیتون میتونه ملاک صدور رأی باشه.
3-انتظارتون از کارشناسانی که در جلسه هیئت حضور دارند نسبت به ریز اطلاعات پروندتون به اندازه کارشناس رسیدگی مالیاتیتون نباشه،درسته ایشون پرونده شمارو مطالعه خواهند کرد ولی شاید به موشکافی کارشناس رسیدگیتون نباشه.
4-با توجه به توضیحات ردیف 3 لایحه دفاعیتون رو طوری تنظیم کنید که موارد در حاله ای از ابهام نمونه تا صدور رأی به مشکل بر بخوره مثلاً اگر مغایرتی در درآمد اعلامی شما و سازمان امور مالیاتی وجود داره به کلی گویی یا اینکه مغایرت به خاطر فروش سال قبل به شرکتهای x و y هست بسنده نکنید،بلکه با ذکر دقیق مبلغ،نام شرکت،اسناد مربوطه پیوست این امر رو به خوبی انجام بدید.
5-همانند یک موزیک،شعر یا یک جمله لایحتون رو به شکلی تنظیم کنید که ابتدا و انتها داشته باشه،هر بند از ایرادات رو به خوبی توضیح داده و نتیجه گیری کنید،به نحوی که کارشناسان بعد از مطالعه دیگه سؤالی ازتون نپرسند و به راحتی رأی رو صادر کنند.
خوب تا الان موارد مهمی رو باهم کنترل کردیم حالا وقت رفتن به جلسه است.
روانشناسان تائید کردند در 3 ثانیه اول یک ارتباط،ذهن طرف مقابل رو آنالیز و قضاوت میکنه،چه خوبه در ارتباطمون به موارد مهم مهارتهای ارتباطی دقت کنیم،مثلاً داشتن تیپ ظاهری خوب،داشتن عطری خوش،حالت چهره ای شاداب و آرام و بدون اضطراب و نگرانی ازین موارد هست.
همچنین داشتن فن بیان خوب هنگام مذاکره و در کنار اون مدیریت شروع و پایان زمان صحبت کردن تاثیرات شگفت انگیزی رو در نتیجه جلسه مذاکره در هیئت حل اختلاف مالیاتی به همراه داره.
خوندن مقاله رایگان بن بست اداری که به بررسی مشکلاتی که خیلی ها در کارهای اداریشون دارند دید خوبی در این زمینه بهتون میده،دانلود و مطالعه مقاله رایگان بن بست اداری از سری ماجراهای شرکت ما رو از دست ندید.
میتونید پس از اتمام جلسه رسیدگی در هیئت حل اختلاف مالیاتی موارد زیر رو بررسی کنید.
1-نتیجه گیری: به صورت کاملاً شفاف نسبت به رفع یا رفع نشدن ایرادات تمامی بندهای بررسی شده اطلاع کامل بدست آورید و نتیجه گیری لازم رو انجام دهید.برای انجام اینکار به راحتی میتونید از کارشناس مربوطتون سؤال و پاسختون رو دریافت کنید.
2-جمع آوری مدارک: ازونجایی که امکان داره حین جلسه مدارکی از قبیل سند حسابداری،دفاتر روزنامه و کل،نامه و تاییدیه خاصی و...رو ارائه و یا روی میز رسیدگی قرار داده باشید حتماً پس از اتمام جلسه تمامی مدارک رو جمع آوری و کنترل کنید.
3-اقدام عملی: اگر همین حالا،اقدام عملی بعدیتون و زمان انجام و پیگیری اون رو از مسئول مربوطه جویا بشید میتونید با خیال راحت و با گزارش کامل از وضعیتتون،به محل کارتون برگردید.
4-تشکر: بعد از اتمام جلسه و قبل از خروج حتماً با رعایت أدب و چهره ای خندان و با بیانی شیوا و رسا از کارشناسان مربوطه تقدیر،تشکر و خداحافظی کنید.
دوستان و مخاطبین عزیز مطالبی که خدمتتون ارائه شد برگرفته از تجارب شخصی بوده که با انجامشون پاسخ مثبتی رو دریافت کردم .
تاثیر گذاری و مفید بودن مطالب حتی برای یکی از شما دوستان بنده رو به هدف اصلی میرسونه.
بنده علی اکبر علیایی کارشناس و مشاور امور مالی و مالیاتی، پیشاپیش از شما مخاطبین عزیز، ازینکه مطالب رو با ذکر نام گروه آموزشی هدفکار و نویسنده مطلب به اشتراک میگذارید تشکر میکنم.
مطمئن باشید که نظرات شما بسیار دقیق مطالعه خواهد شد و به آن پاسخ خواهیم داد ، هر نظری که برای ما می نویسید قوت قلبی برای حال ما خواهد بود